Några omtumlande dagar

Här hemma har det varit några omtumlande dagar som nu börjar komma i fas igen.

Vi måste alla ta hand om våra nära och kära så mycket vi kan innan det är för sent. Jag och familjen har varit med om några dagar i oro. Men nu när vi vet att allt är ok så kan jag skriva om det. Och Christer håller på och pratar med sina föräldrar just nu.

I torsdags var jag hemma på förmiddagen och hade planerat att åka till mamma. Jag hann inte iväg och åkte inte heller då Christer ringde mig och sa att han var på väg hem och att han måste in till sjukhuset.

Jag fick självklart panik och frågade om han verkligen skulle köra hem, men det gick bra och jag hade koll på honom hela vägen.

Christer hade jättehårt tryck över bröstet och ner i vänster arm och man tror ju alltid det värsta.

Ambulans

Ett samtal till 112 och dom skulle skicka ambulans på en gång. Jag gick ut på altanen då jag ser när ambulansen på vägen då det inte blivit grönt på träden ännu. Och hur länge tycker man inte att det tar innan dom kommer ?!

Men nu tog det lite längre tid då det var en olycka på E18 och dom satt i den kön. Men när den väl kom så hörde jag sirenerna.

Två tjejer kom in och satte EKG på Christer på en gång. Det såg bra ut men dom skickade allt till hjärtavdelningen på S:t Görans Sjukhus som sa att det bara var att komma in.

Vi fick oss några goda skratt i alla fall mitt i alltihopa då dom inte kunde sätta dit dom där EKG pluttarna på Christers bröst först. Han är ju så hårig där.

Dom tog fram en engångshyvel men den gick sönder så Christer sa till mig att hämta hans rakapparat som dom kunde använda. Tjejen som skulle använda den hade aldrig gjort det och vi skrattade allihopa. “Det här kommer bli en snackis” !

Christer åkte in och jag fick hämta honom senare på kvällen då hans smärta var borta med medicin.

Han har tydligen ett virus i kroppen och istället för att bryta ut i tex en förkylning eller i lungorna satte den sig på hans hjärta. Så han har hjärtsäcks inflammation och ska äta tabletter i 3 månader för att förhindra den att komma tillbaka.

Lite lugnare tempo får det bli då han blir lätt andfådd. Jag släpade tom på påsarna från affären igår när vi handlat. Jag vill inte att det händer någonting och att han får några dagar vila. Jag har sett till att han fått det för att snabbare läka och må bra.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan