När man får ett oväntat påskägg

Små ting kan göra att man blir varm i hjärtat

Då Christers barn / mina barn / vårt gemensamma barn är vuxna så blir det inga påskägg som det brukar bli när dom var små. Det blir ju barnbarnen som ska ha, men vi kommer inte träffa dom i påsk.

Så när man får ett oväntat påskägg blir man extra varm i hjärtat

Detta ska bli kul att öppna, för det har jag faktiskt inte gjort. Det är ju inte påsk än. Även om det är påskveckan just nu. Se men inte röra.

påskägg

Tack Nathalie och Michal

To do

igår var jag och handlade i vanlig ordning till mamma och mig. När jag sen kom hem var det jättefint väder som jag faktiskt inte hade förväntat mig. Men det blev en kaffe i solen en liten stund.

När Christer kommit hem, tagit sin kaffe så åkte vi över till mamma igen och fortsatte att rensa lite i garaget. Och det blev också en tur till Lövsta återvinningscentral. Och det kommer vi att fortsätta med ett tag fram.

Idag ska jag ut på andra saker. En liten tur till “min gamla arbetsplats” och överlämna en betongkopp och stickling till en fd arbetskollega. Sen blir det hem till mamma och rensa lite mer. Och på kvällen blir det säkert en till sväng tillsammans med Christer.

Påsk

Som jag skrivit tidigare och som många andra skriver blir det åter en påsk som inte blir som den brukar.

Christer och jag ska åka hem till mamma på lördag och äta lite gott och fira påsken i lugn och ro.

Sen kommer jag att åka till mamma igen på söndagen och spela påskbingo tillsammans. Man måste ta tillvara på alla tillfällen man bara kan.

 

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan