Smakbox

Smakbox – Skafferinytt

Nu har jag fått min box levererad och jag har både läst tidningen som kommer med om produkterna och tittat på alla produkter. Det kommer bli kul att både testa och smaka.

Smakbox – Skafferinytt

Efter ett sommaruppehåll kom nu boxen som innehåller skafferinytt denna gång,

Smakbox - Skafferinytt

Som ni ser innehåller boxen lite smått och gott.

Smakbox har också 4 olika inriktningar på sina boxar : original, måltid, nyfiken och balans. Jag har valt nyfiken.

Dessutom har Smakbox ett tillägg som heter kylt och fryst. Jag har detta tillägg, men denna gång så var det inget sånt utan kommer med nästa box i oktober. Väljer man det tillägget får man dessutom boxarna levererade till dörren då det är produkter som ska in i kyl och frys.

Det som är lite kul med att få det levererat till dörren är att man får ett sms när din box läggs i bilen och en ungefärlig tid när den levereras. Och sen kan man följa chauffören hela vägen ända fram till din dörr.

Eftersom jag nu har fått några boxar fick jag också i denna box en bonusprodukt som denna gång var ett alkoholfritt mousserande vin.

Vill du också testa Smakbox så gå in på deras hemsida och ange min personliga kod : fx5kp5. Då får du 10 % rabatt på din första box.

I tidningen som följer med står det både info om produkterna, man får några recept som denna gång var hela 11 st och så är det lite annan info i tidningen. Denna gång var det info om fredagsmys och hur folk ställer sig till det. Lite kul att läsa om.

Vi har redan provat en produkt och den kommer jag sätta in under dagen. Det var ju fredag igår och då hade vi ju lite fredagsmys.

Drickorna står i kylen och dom andra produkterna är inlagda för att tas fram vid rätt tillfälle.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *