Svallande hår med Poze Hair

Sponsrat inlägg i samarbete med Poze Hair

Vem vill inte ha ett svallande hår ?

Vi i skandinavien har ganska tunna och fina hårstrån. Det kan göra att håret kanske inte är så där tjockt och fylligt som man vill ha det. Så är det i alla fall för mig.

Att ha ett tjockt 0ch svallande hår är det många kvinnor som vill ha. Men hur kan man få det ?

svallande hår

Löshår

Det finns en hel del sätt att sätta i löshår. Både för dig som aldrig har gjort det och kanske vill ha löshår som du plockar ur på kvällen. Men det finns också hårförlängning för dig som vill att det sitter i dygnet runt.

Hos Poze Hair finns ett stort sortiment av hårförlängning. Om du inte vet vad som skulle passa just dig kan mankontakta deras support och få den hjälpen. Annars finns allt du behöver för att få ditt svallande hår du alltid önskat dig.

svallande hår

Vilken metod du än väljer så kommer allt förpackat i den modell, färg och längd du vill ha.

Många metoder

Vill du ha en hårförlängning som du kan ta ut när du vill finns Clip On där du fyller ut ditt hår med antingen din egna hårfärg eller en annan för att få en annan färgeffekt.

Det finns också hårförlängning som sitter i hela tiden och en av dom metoderna du då kan använda är tejp. Då kan du återanvända håret när ditt egna växt och tejpen kan då ersättas med ny.

Dessa två modeller är något utav dom jag tänkt för min egna del, men vill du ha en mer avancerad modell finns dessa också. Såsom hårträns, micro ringar och keratin.

Poze Hair

Poze Hair’s sida har dessutom alla verktyg, inpackningar och schampo du behöver för att få och ha ditt hår så fint som du vill.

Vet du inte vilken färg du ska beställa när du tittat på färgkartan ? Då kan du antingen skicka en bild på ditt hår till Poze Hair så hjälper deras frisörer dig. Eller så skickar du efter en färgring så att du ser färgerna mot ditt egna hår.

Färgkarta, instruktioner, filmer och guider. Ja, allt du behöver veta finns på sidan.

Lämna ett svar

Till startsidan