Vardagsliv

Vad blir det för mat?

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete med matkassetopplistan.se

 

Att “äta bör man annars dör man” är så sant som det är sagt förändrar inte det faktum att matlagning och mathandling kan kännas som alldeles för tunga ok att bära ibland. En gång i tiden fick människor slåss mot vilda djur för att få i sig mat (nästan) och leva på det de hittade i naturen. Idag har vi all mat vi kan tänka oss och det är sällan vi behöver gå hungriga, inte på grund av matbrist i matbutiker i alla fall.

På matkassetopplistan.se kan du läsa om olika matkassar och deras recensioner av verkliga kunder. De rankar alltså de bästa matkassarna för 2020 just nu. Det du snabbt och överskådligt kan se när du går in på hemsidan är pris, varianter, fördelar samt vem de rekommenderar matkassen för. På så vis blir det väldigt enkelt för dig att hitta just vilka matkassar som passar dig och ditt liv. Därefter kan du enkelt jämföra dem gentemot varandra. Enklare än såhär blir det inte. 

 

De matkassar som du kan jämföra är Hellofresh, Linas matkasse, Simple feast, Matkomfort, Middagsfrid och City Gross

Om företaget:

MatkasseTopplistan.se är en oberoende guide som jämför och recenserar matkasseleverantörer. De är övertygade om att matkassar och mat på nätet är framtiden. Därför vill de underlätta för fler att prova matkassar.

Många av alla som testar matkassar vittnar om att vardagen förändras till det bättre! Tänk på all tid du ägnar i matbutiker, och på att man inte alltid orkar planera en rimlig måltid trots att man faktiskt måste äta. Varje dag. Flera gånger per dag. Med en prenumeration på en matkasse kommer du snabbt in i en rutin som leder till att du äter bättre och sparar tid, varje dag!

 

Här är några saker du kan fundera på innan du bestämmer vilken matkasse som du vill prova. 1. Hur viktigt är det för dig att maten i din matkasse är billigare än i andra kassar?

  1. Bryr du dig om ifall maten har en stor andel råvaror som är ekologiska och kommer från producenter som satsar på hållbarhet?
  2. Vill du kunna byta ut vissa måltider i kassarna mot annan mat?
  3. Vill du att det ska gå fort att laga maten eller får det ta upp mot 30-40 minuter?

 

Har du provat någon matkasse? 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *