Växterna frodas

Tisdag och jag jobbar hemma pga olika orsaker.

Gick ut i trädgården med hundarna för en stund sedan och såg hur både krokus, påskliljor och annat har börjat knoppas i rabatterna.

Ja, hade det varit i slutet av februari eller i början av mars hade jag tyckt att det var kul. Men nu undrar man ju om dom kommer att klara sig.

Kommer vi slippa snö nu i februari som det kan bli ? Jag hoppas ju på det. Har det inte varit någon snö på hela vintern att tala om så behöver den absolut inte komma nu. Men det är vad jag tycker. Jag vet att sportloven börjar nu i landet och att barnen skulle vilja ha snö att  åka pulka eller åka skidor på. Men jag vill ha vår, värme och sol 🙂

Jag har många rabarberknölar som börjar komma upp, men denna är den största med ett påbörjat blad.

Dagen erbjuder jobb framför dator och i telefon och efter jobbet åker jag och handlar lite med mamma. Någonting som är planerat är att åka och köpa frystorkade bär för det var verkligen en hit i min kaka som jag satte in receptet på igår. Missade ni det ? Klicka här så kommer ni till det inlägget ! Tänk att bara lägga frystorkade bär i en sockerkaka, kladdkaka eller vilken kaka som helst ?!

 

Ha en superdag ! ?

 

Lämna ett svar

Till startsidan