Frön och sådd, Vardagsliv

Hur kunde det hamna i sängen ?

Hur kunde det hamna i sängen ? Ha ha ! Ja det var en bra fråga. Och självklart var det Christer som hittade det efter att jag letat.

Så, att jag landat som jag trodde igår kanske jag inte har, Ha ha !

Jag tog ju en första relativt lugn dag igår då det var min första arbetsfria dag. Här finns mitt inlägg från igår.

På eftermiddagen åkte jag ut en sväng för att sedan åka hem och sätta mig framför datorn en stund och sen gå upp på övervåningen och fixa lite. Nu har jag bara arbetsrummet kvar att fixa. Så skönt.

Hur kunde det hamna i sängen?

På kvällen tittade jag både på Decenniets Mästerkock och Anders knackar på i vårt sovrum då Christer inte ville se och ville se andra program, Det är absolut inga problem för mig för då kan jag kolla i lugn och ro.

När jag tittat klart skulle jag gå ner och när jag tittade vad jag hade i handen började jag garva och Christer undrade vad jag höll på med. Där stod jag med tv- och boxkontroll i handen. Vart var glaset som jag tagit med mig upp och som jag skulle ta med mig ner ? Ha ha !

Jag gick upp igen, tittade runt i sovrummet, i hallen och på toaletten = ingenstans.

Men när vi gick upp för att lägga oss sa Christer till mig : jag har hittat ditt glas ! Va ?! Var ?! Jag har ju letat överallt. Glaset låg i Christers säng. Ha ha !

Hur kunde det hamna i sängen

Så med det facit i handen så kan jag säga att hjärnan inte fungerar som den ska än. Eller ?! Ha ha !

Det är många tankar fortfarande i huvudet, men för mig är det bästa nu – tror jag – att sätta mig ner och planera lite, göra min to-do-lista som jag inte påbörjat och som jag skulle göra igår.

Blogbiz.se

Jag ska sätta mig ner och skriva ner saker om det jag gör på Blogbiz.se också. Det är mitt största mission just nu. En underbar portal och är det så att du bloggar så titta gärna in där.

Physalis

Vill bara visa min physalis som jag tagit in och som jag ska kolla om jag kan övervintra. Och till våren ska den klippas ner lite och då får jag ännu mer att sätta i jord. I somras hade jag en annan physalis och den gav så mycket frukt så vi inte hann äta upp alla.

Dagens plan

Dagens plan är – då det är tisdag – att åka och handla åt mamma som vanligt. Men jag kommer att göra det nu på förmiddagen då det förhoppningsvis inte är så mycket folk i affären.

På eftermiddagen ska jag göra någonting som jag inte har gjort på väldigt länge. Jag ska åka in till stan och träffa Nathis när hon har slutat att jobba. Och ja, jag vet att man inte ska vara där det är så mycket folk och ja, jag kommer att hålla så mycket avstånd som jag bara kan,

När vi sen kommer hem blir det lite dator för att kolla om jag missat nått, middag och sen får vi se vad klockan blir.