Naglar, Vardagsliv

Naglar och glasögon

Varför inte

Torsdag och fixade lite hemma på förmiddagen. Har fixat det mesta, men det finns alltid att göra såsom tvätt och annat. Planen idag var att. göra lite ärenden i Vällingby innan jag gjorde mina naglar och det gjorde jag också. Och det blev både naglar och glasögon. Och det sista – glasögon – hade jag inte riktigt bestämt.

Naglar och glasögon

Innan jag gick in på salongen gick jag in på Specsavers där jag gjort undersökning. för. mina linser. Den sista undersökningen jag gjorde var i september och i morse när jag tog på mig mina glasögon så tänkte jag – jag måste ha nya. Jag har inte skaffat nya glasögon på jättelänge och ibland är det skönt att kunna ta på sig ett par utan att behöva linserna.

När jag var där sist så gjorde dom även undersökning för glasögon så det var ju super. Så det var bara att beställa glasögonbågar. “Bara” !!!! Inte så bara tycker jag då det finns hur många bågar som helst.  Men jag frågade tjejen i butiken vad hon tyckte att jag skulle ha – nått runt då jag är smal just vid tinningarna. OK ! Efter att ha provat två 5–6 st stycken sa jag att : jag tar dom här två ! Ingen ide att testa fler.

Naglar

Efter att ha beställt 2 par nya glasögon så gick jag in och fixade mina naglar. Just nu är det populärt med brunt så det fick det bli denna gång. Jag hade ändå inte bestämt mig för vilken färg jag skulle ha.

naglar

Här hemma snarkas det just nu i soffan på killarna – Under och Robbi, inte Christer ! Lillan ligger och väntar på att Christer ska gå upp och lägga sig. Christer brukar gå upp för det mesta och lägga sig före mig och ikväll blir det så.

Helgen är i antågande och vi har inte något speciellt planerat och det är ganska skönt ! Jag jobbade ju förra helgen så skönt att kanske ta det lugnt !