Pepp varje vecka, Vardagsliv

Många känslor och pepp

Det blev lite mycket

I går skjutsade jag Christer till sjukhuset och åkte hem i ovädret. Jag visste att operationen skulle ta 2 – 3 timmar och klockan gick jättesakta. Så för att tiden skulle gå och jag fick annat att tänka på så åkte jag ut en sväng till Barkarby. Och då hade det slutat snöa under ett tag. Sen fortsatte dagen med många känslor och pepp

Många känslor och pepp

Sjukhuset ringde vid ett – tiden och jag fick veta att operationen gått bra och att Christer låg på uppvaket. Då kunde jag vara lugn. Jag passade på att fråga hur det ser ut framåt och jag fick veta att tumören åker nu in för att kolla om den är elak eller snäll. Men att dom trodde att den var elak. Det tar ca 3 – 4 veckor och vi får åka tillbaka till sjukhuset för att få all info. Dom ska också ta tag i fläcken som han har på lungan och körtlarna som blivit drabbade av tumören.

många känslor och pepp

Jag brukar sätta in veckans pepp varje måndag, men det föll bort i går. Så här kommer veckans pepp :

många känslor och pepp

Nästan varje vecka så har det stämt in på något, men inte denna vecka. Och har du missat dom tidigare peppen så finns dom här : vecka 1, vecka 2, vecka 3, vecka 4vecka 5vecka 6 och vecka 7.

Eftermiddagen i går blev lite jobbig, så jag ringde till sjukhuset för att kolla hur Christer mådde och fick då prata med honom. Självklart var han trött, men jag fick i alla fall prata med honom. Och idag har jag pratat med honom flera gånger. Han får smärtstillande så han inte har så ont, men känner sig annars bara bra. Förutom att han har ont i halsen efter intuberingen.

Bilen var som en igloo

Nathis kom över på kvällen då det var lite “tjall på tråden” och hon sov också över. Så vi hade en liten vinkväll tillsammans och vi sov i soffan. Fråga mig inte varför när det finns sängar däruppe. Ha ha !

Idag har jag tagit hand om lite saker och jag fick också skriva om bouppteckningen för tredje gången då det var ett kryss som var fel. Bilen var som en igloo och jag fick ha kupévärmaren på över en timme för att jag skulle få upp dörren. Sen blev det en tur för att få påskrift av bouppteckningen och posta den på en gång. Denna gång fick jag ett namn på en person som skulle ha den så då kommer den inte att hamna i “vänt-högen” utan tas om hand ganska omgående.