Vardagsliv

Nattvaka över mannen

Det hemskaste jag varit med om

Att få hem min man var självklart det bästa jag varit med om. Även om vi måste vänta 3-4 veckor på svar på hans prover. Men denna kväll har varit den hemskaste jag varit med om på länge ! Jag trodde jag hade hade fått min beskärda del för ett tag. Men tydligen inte. Jag kommer att nattvakt över mannen !

Nattvaka över mannen

Christer kom hem i onsdags efter sin operation. Jag visste att han skulle ha ont och skulle ta det lugnt. Inget konstigt med det. I går torsdag var jag tvungen att fråga honom om allt var ok för jag tyckte att han inte var sig själv och fick självklart svaret ; ja, allt är ok ! Men jag tyckte att nått var konstigt !

Jag la allt åt sidan och tänkte inte mer på det förrän i eftermiddags – Christer började vandra omkring lite för mycket hemma och jag blev till och med irriterad. Vad höll han på med ?

nattvaka över mannen

Efter att vi ätit middag så frågade Christer mig om jag ville följa med honom på en promenad. Hur ofta händer det ? Självklart ! Det kröp i hans kropp och när vi kom hem så blev det värre. Och till slut ringde Christer 1177 och frågade dom om hans tabletter han hade fått som han skulle äta. Han fick som svar att dom inte kunde hjälpa honom om biverkningar och han som är total lugn i vanliga fall ifrågasatte vad han skulle ha dom till.

Jag ringde upp Södersjukhuset och bad att få komma till hans avdelning han låg på och så fick han tala med en sköterska där som sa till honom att inte ta nån mer tablett. Och ringa imorgon och få tag i läkaren.

Så ikväll får jag vaka över Christer då han är hög som ett höghus ! Christer går runt i huset eftersom han inte kan koppla av och när han han letade efter en serie att titta på så sjönk jag ner på golvet i köket och bara storgrät i ett hörn tills han hittade mig.

Nu får det vara nog med allt ! Hur mycket ska man orka med ?!

Jag har bäddat sängen med kuddar för att Christer ska ligga skönt och så kommer jag att gå in och kolla hur han mår. Bara han får ut dessa tabletter som är mofin behandlade ur kroppen !