Vardagsliv

Då sätter vi fart

I alla fall jag

Efter några turbulenta dagar så känns – eller rättare sagt det är så – är vi tillbaka på banan igen. Skiten i Christers kropp har gått ut och inga krypningar i kroppen. Tur att han slutade med tabletterna i tid, annars hade det nog varit värre. Så i morse vaknade jag med tanken – då sätter vi fart !

Då sätter vi fart

Klockan är bara nio denna söndagsmorgon och det känns som vi har varit uppe i flera timmar. Det har vi inte, men jag tror att det beror på att vårt liv är tillbaka – så gott som – och att rutinerna kan komma tillbaka. Inte alla kanske eftersom Christer är sjukskriven tre veckor till. Men vi har en del vi ska passa på att göra på dagarna nu när han är hemma istället för att behöva göra det på kvällarna.

då sätter vi fart

När Christer kom hem från sjukhuset fick han ett blombud från sina arbetskamrater. Jag skrev ett tack till Lotta som skrev tillbaka : hoppas cidern och chokladen är god. Choklad ? Det var ingen choklad med så Lotta ringde blomleverantören och ifrågasatte detta. Dagen efter kom det några blommor – likadana som var i blombuketten – med en ursäkt och chokladen ! Och Christer öppnade genast chokladen och smakade.

Var börjar man ?

När man känner sig pigg, gladare och kroppen vill sätta fart så börjar också huvudet att tänka : var börjar man ? Ha ha ! Och där är jag nu. Solen lyser och det kommer att bli fint väder så min plan är att fixa lite inne nu på förmiddagen och sen ta med mig Under och gå ut på en promenad. Jag kanske tom får med mig mannen. Lillan och Robbie får vara hemma då Lillan inte tycker om den här årstiden och jag vill inte att hon ska behöva vara hemma själv om jag tar med mig bägge killarna. Men snart kan hon också följa med ut och gå igen. Hon får hålla sig lite på tomten än så länge. Jag har provat med strumpor på henne men dom åker av hela tiden.