Pepp varje vecka, Vardagsliv

Finns alltid en väg

Det gäller att stå på sig

Som vi har längtat – nu är vi inne i mars och våren närmar sig ! Här hemma har vi kommit på fötter ja till nästan 100 procent. Christer mår bra, han kliar sig på magen där graferna sitter som ska tas bort på fredag. Och då kommer han kunna sova bättre då dom drar i skinnet när han vänder sig i sängen. Även om det hänt alldeles för mycket för oss här hemma så finns alltid en väg att gå för att gå framåt.

Finns alltid en väg

I går satt vi och planerade lite saker som vi ska försöka göra nu när Christer är hemma i tre veckor till. Det är inga stora saker, men dock saker som vi skjutit upp hur länge som helst. Men det är inget konstigt då det har varit lite turbulent. Men både Christer och jag tycker att vi ska se framåt och göra det som vi vill göra. Och det passar verkligen till veckans pepp i almanackan.

Veckans pepp

Vet inte vad ni tycker om veckans pepp som jag sätter in varje vecka och som finns i min almanacka som jag köpt på Personlig almanacka. Ni får gärna kommentera det ! Och här kommer vecka 9:s pepp !

finns alltid en väg

Här finns tidigare pepp om ni vill titta : vecka 1, vecka 2, vecka 3, vecka 4vecka 5vecka 6 vecka 7 och vecka 8.

Tisdag

Vad som riktigt händer idag vet vi inte. Vi har några saker som vi tänkt göra, men det beror lite på vad som händer. Nathis kom hem igen i går kväll då det verkar som om hennes förhållande är slut med Michal. Om det nu är så så måste hon hämta sina saker i hans lägenhet. Sen kanske Michis skulle komma förbi och hämta några saker också. Men klockan är än så länge bara halv nio så vi väntar lite med planeringen. Vi har hela dan på oss.