Frön och sådd, Vardagsliv

Bra dag ?

Kan det fungera ?

Ibland vaknar man och bara känner att det ska bli en bra dag ! Energin är på topp och tankarna far runt för att bestämma vad som ska göras. Eller när det ska göras och hur det ska göras. Är det bara jag som känner så ibland ?! Jag har några bekanta som ibland undrar vad det är för bokstäver som jag har. Men i positiv bemärkelse. Ha ha ! Det har jag också undrat ibland. Positiva bokstäver !

Bra dag ?

Vi låg kvar en stund i morse och tittade på tv då hundarna ändå låg kvar och gjorde inte ett ljud ifrån sig för att vilja gå upp. Varför stressa upp när man ändå ligger skönt i sängen ?! Och sen när hundarna fått mat och varit ute en sväng i trädgården så satte jag mig på altan och tog en kaffe. Solen sken och fåglarna kvittrade för fullt. Så härlig morgon.

bra dag

Uppe i ett utav rummen börjar det flöda av små plantor av alla de slag. Paprika, chili, tomater….. ja, jag har tom sått jordgubbar och tomater i tre stycken amplar så jag slipper plantera om dom då dom ska vara i ampel. Nu längtar jag bara efter att få sätta upp växthuset som jag köpt så jag kan fortsätta plantera och ta hand om det som kommer upp.

Torsdag

Vi har pratat lite om vad vi ska göra idag, men inget år bestämt än. Det blir nog en tur ut, men jag ska sätta mig ner och gå igenom min mail, rensa och ta bort. Sen blir det lite annat på datorn också. Sen får vi se. Jag ska också försöka ta en bild på den kakan som jag gjorde häromdagen. Den blev inte snygg och jag hade ingen mer grädde att dekorera med, men den var supergod. Det får bli en bit till kaffet mitt på dan.