Vardagsliv

Det blev så

Det blev en bra dag

I morse skrev jag ett inlägg där jag trodde och hoppades att det skulle bli en bra dag. Och det blev så som jag trodde. Jag fortsatte att sitta framför datorn och gjorde en massa nytta som jag har dragit på länge. Men nu blev det av och det känns så bra.

Det blev så

Efter att ha suttit framför datorn och samtidigt tittat lite på serier på plattan så behövde både dator och platta laddas. Och jag hade fått en liten to-do lista att fortsätta med sen. Så medans laddning pågick så fixade jag med annat här hemma såsom tvätt, bytte gardiner, ta hand om plantor och lite annat smått och gott.

När det började bli mörkt inne så tände jag en massa ljus runt om i huset för lite mysfaktor.

det blev så

Nathis kom hem en sväng och efter ett tag blev hon hämtad av en tjejkompis och åkte iväg igen. Och Christer och jag gjorde i ordning vår middag som ikväll med. pasta med köttbullar i tomatsås. Jag hade en burk kvar i frysen med färdigt som jag gjort tidigare så det kunde inte bli lättare.

Det känns som om det blir lite ljusare framåt nu i alla fall. Fullmakterna för försäljning är utskickade till alla berörda, Christer mår bra och ska ta bort graferna i morgon, jag kanske har fått ett “sommar-jobb” då det inte är mässor på sommaren och idag kom faktiskt deklarationen på Kivra och den gav mer plus i kassan än jag trott. Så skönt att kunna blicka lite framåt nu och inte bara stampa i samma fotspår och inte orka göra någonting.

I morgon eftermiddag ska jag fixa mina naglar och som vanligt vet jag inte vad jag ska ha för färg. Men Annica som nu gör mina naglar verkade ha nån sorts plan förra gången så vi får se.