Kistamässan, Pepp varje vecka, Vardagsliv

Prioriteringar

Var börjar man ?!

Ny vecka och idag är det första dagen som Christer går och jobbar efter fyra veckors sjukskrivning. Han mår jättebra och har läkt bra efter operationen. Det stora såret där man tagit ut njuren är det som tagit längst tid att läka, men det är inte så konstigt. Det som gäller framåt för Christer vet vi inte förrän nästa vecka då vi ska träffa läkaren. Men vi tar en dag i taget och idag ska jag sätta mig ner och göra prioriteringar för min vecka framåt.

Prioriteringar

Jag har jobbat mina tre första pass för i år på Kistamässan i helgen. Jag stod i servisen alla tre dagar och klockan gick snabbt både fredag och lördag då det kom gäster hela tiden. Det var husbilsmässa så det var ju ingen mässa som jag kunde gå runt och titta runt efter nått kul. Men efter att vår personalansvariga som tar hand om oss på mässan tittat runt så gick både jag och Camilla och köpte oss varsin ishink i plast.

Denna ishink ska jag bland annat ha bredvid poolen i sommar på mitt bord, fylla den med is, stoppa i en flaska bubbel och sätta på den inbyggda högtalaren som jag kopplat till mobilen. Vad sägs om det ? Man kan också sätta lite olika färger på hinken som lyser.

prioriteringar

Veckans pepp

Eftersom det är måndag så måste jag ju också sätta in veckans pepp ! Vill ni se dom andra veckornas pepp så kan ni klicka på “Pepp varje vecka” i kategorier på högra sidan.

prioriteringar

Nu när det börjar bli lite varmare ute kan man snart sätta fart och fixa lite på altan och vänta tills det torkat upp i trädgården. För den är just nu blöt och det finns lite is kvar,

Men nu är det dax att sätta lite fart här hemma !