Frön och sådd, Vardagsliv

Vad har jag gjort egentligen ?

Fastnade lite i solen

I går morse skrev jag att jag skulle fortsätta städa på övervåningen efter att jag ätit frukost. Men jag gick ut och satte mig i solen en stund och där fastnade jag. Det var inte lika varmt som igår, men tillräckligt för att sitta i t-shirt på altan. Där satt jag en stund med datorn. Men vad har jag gjort egentligen mer ? Lite nytta blev det i alla fall då jag börjat tvätta kuddarna i soffan. En och en åkte dom in i tvättmaskinen, en sväng i torktumlaren för att få bort hundhår och sen ut i solen för att torka och lukta fräscht.

Vad har jag gjort egentligen ?

Innan en längre promenad med hundarna så satte jag en bulldeg. Och dom senaste gångerna har jag gjort bulldeg efter Fredriks Fika‘s recept. Och finns det en video vid recepten så ska man verkligen titta på den för ibland så sägs det mer på videon mot vad det står i receptet. Jag fick fler bullar än receptet, men det beror på att jag gjorde smalare strimlor. Men då kan man ju ta två istället.

Vad har jag gjort egentligen ?

Torsdag

Dagarna tickar på tycker jag. Men jag tar en dag i taget. I dag är det torsdag och lite kallt på morgonen som vanligt – än så länge. Plus en grad men solen är framme och idag ska det bli varmare än igår. Har några saker som jag ska inhandla idag, men sen ska jag försöka vara ute lite.

Jag ska fortsätta att fixa med mina plantor som står i ett rum på övervåningen. Har fortfarande frön som inte är planterade så det ska jag också gå igenom.

Vad har jag gjort egentligen ?

Nä, nu sätter vi lite fart på dagen tycker jag ! Upp och kolla så Nathis kommer upp, iväg en sväng, fixa plantor, frön, betong…… och så lite sol också ! 🌞