Naglar, Vardagsliv

Nya naglar och ris

En tur till Vällingby

Fredag och den här veckan har gått fort tycker jag. Men jag har ju sett till att göra hela veckan, men har också njutit av solen mitt på dan. Jag har gjort en liten vårstädning hemma, bakat bullar och tagit hand om plantor.  Och i dag blev det en tur bland annat till Vällingby där det blev nya naglar och ris.

Nya naglar och ris

Nathis åkte iväg och jobbade och jag åkte efter en liten stund och gjorde ärenden innan jag åkte till Vällingby. Jag handlade lite dricka som saknades hemma och jag gick även till torget och skulle titta på nått ris till påsken. Tänkte fixa iordning ett i år då jag inte gjorde det förra året och i år är första påsken utan mamma. Vi brukar ju äta lite påskmat hemma hos henne och ha trevligt så jag ska påskfixa lite hemma i år istället.

Nya naglar och ris

I dag fick jag ett nytt material på mina naglar så det tog lite längre tid, men vad gjorde det då dom blev ordentligt omhändertogna då. Det blev akrylgel och “fade” som jag inte har haft på jättelänge. Pratade också med Aggi som har salongen om mina ögonbryn och tjejen som gör dom kommer till salongen imorgon lördag. Så det blir en sväng dit imorgon också och prata med henne. Nu ska här fixas ögonbryn och jag slipper måla dom varenda dag.

Nya naglar och ris

I stället för vanligt ris köpte jag körsbärsris hem. Så nu ska det upp lite fjädrar i det och lite annat ska också fram till påsk. Hämtade fram påskgrejerna jag hade i förrådet och har rensat ut en del som bara ligger. Och har sparat det som vi kommer att använda.

Nästa vecka

Den här veckan har jag kunnat göra egentligen vad jag vill då jag inte haft något inplanerat. Men nästa vecka blir annorlunda. På onsdag ska Christer och jag upp och träffa läkaren på södersjukhuset. Då får vi veta vad som händer framåt med allt. Sen kommer jag jobba på Kistamässan på torsdag, och lördag-söndag ska jag hjälpa till på Älvsjömässan när det är trädgårdsmässa.

Nu ska jag bara plocka undan lite grann, ge hundarna mat och sen sätta mig ner framför datorn igen. Har lite “to-do” att göra där.