Vardagsliv

Ny vecka och planer

En lugn helg

Jag har inte varit inne här och skrivit under helgen för det har egentligen inte hänt så mycket. Och att gå in och skriva typ ingenting är inget roligt. Men nu är det ny vecka och planer finns det det nu framåt. Så nu är det bara att se framåt och se till att allt fungerar.

I torsdags var jag och fixade mina naglar och köpte körsbärsris. På salongen där jag gör naglarna fanns också körsbärsris och dom hade fått små små rosa blommor. Och i helgen så började mitt ris att slå ut och jag har fått större och vita.

Ny vecka och planer

Ny vecka och planer

I helgen har jag suttit framför datorn och gjort en del nya headers på bloggar. Det var jättekul så nu kommer jag försöka byta min egna när jag får lite roliga eller bra kort. Sen blev det också lite god mat och en lugn helg. Och vad gjorde jag i går egentligen ?! Jag var hemma och fixade lite och på eftermiddagen tog jag fram paketet med avfärgning till håret. Jag tog en test av håret både undertill och övertid och la in dom testarna i folie. Skillnaden efter en timme var inte så jättestor så jag körde i det i hela håret och nu sitter jag här med tre färger i håret. Och det ser rent ut sagt för jäxxxxxxxxx ut.

I dag är min plan att åka och betala månadsavgiften på lägenheten plus en utav el-fakturan som kommit. Så jag ska först ta en tur till lägenheten och kolla om den andra har kommit. När jag ändå är i Vällingby så ska jag gå till salongen och be antingen om råd om min hårfärg och vad jag kan sätta i. Och det blir hårspänne av luggen då benan ser hemsk ut.