Kistamässan, Vardagsliv

En dag i Kista

Arbetsdag

Torsdag och mobilen ringde vid fem i morse, men då var jag redan vaken sen en stund tillbaka och hade gått upp. Skönt att kunna vara inne på toaletten och göra sig i ordning i lugn och ro medans Christer och hundar fortfarande sov. För idag skulle jag tillbringa en dag i Kista och jobba lite.

En dag i Kista

Parkerade bilen nära Kistamässan runt sju och tog mig till mässan. Det var ingen mässa för allmänheten utan ett if-företag som hade föredag / seminarie / utställning hela dan. Och idag skulle jag stå i garderoben fram till klockan sex.

Två utav kollegorna som jobbade i dag – Carlos och Elisabeth

Magnolia

På vägen hem stannade jag till på Lidl i Barkarby. Åker ju förbi den på hemvägen från mässan. Dom skulle sälja magnolia plantor from idag och jag ville titta om dom hade några kvar. Allt sånt dom brukar ha på kampanj from torsdagar brukar ju ta slut på en gång. Men jag hade tur och hittade en fin. Jag har sparat kvistar från huset där mamma bodde och har haft dom i kruka under hela hösten och vintern, Men jag vet inte om dom överlevt och mamma älskade sina magnolior hon hade på deras tomt. Så har dom inte klarat sig så kanske jag kan få denna att bli fin.

Nu blir det en lugn kväll så får det bli lite nyttigheter imorgon istället när jag är hemma. Och då är det ju fredag också. Men den blir lugn för jag ska jobba lördag och söndag på Stockholmsmässan där det är Trädgårdsmässa. Den kan ju vara kul att gå runt på också och titta lite vad som finns. Det var ju ett tag sen man var på just den mässan. Sen blir det jobb på Kistamässan nästa vecka igen.