Mat - Ris Pasta Nudlar, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Det gick inte

Är man igång så är man

Snön föll ner idag och man hade verkligen ingen lust att var ute. Men att sitta ner och titta på tv hade jag inte heller nån lust med. Och som jag skrev i dag så var jag sugen på att kolla om jag kunde möbler om på altanen. Den ena fåtöljen är nämligen ivägen hela tiden och jag flyttar den fram och tillbaka. Och antingen ska vi kasta den eller möbler om. Och då ville jag försöka möbler om innan vi kastade den. Och det gick inte att vänta.

Det gick inte

Jag tog på mig en tjockare tröja och började flytta runt möblerna. Och nu kommer vi att ha kvar alla möblerna för jag tror jag fick till det.

Det gick inte

På bilen ser man hur det ser ut både på dan i dagsljus och nu på kvällen. Det känns rätt bra hur det blev.

Middag

Efter att ha fixat lite inne med annat så var det dags att fixa till middagen. Vi brukar äta kött på lördagar och för att byta ut potatis, pommes eller gratäng så blev det istället pasta. Den här rätten har vi ätit flera gånger och vi tycker att den är god. Och den här gången fick jag bättre bilder på maten än den jag har satt in till receptet som jag lagt in här !

 

 

Testa gärna det här receptet om ni vill ha en krämig pasta antingen till dig eller om du ska ba fler på middag.

Nu då ?

Så om man inte har lust att sitta och glo på tv en sån här kväll vad gör man då ? Ja, kunde jag så skulle jag göra min pärltavla, men eftersom den är förstörd / felkonstruerad som jag berättade så har jag inte en aning om vad jag ska göra egentligen.