Kistamässan, Naglar, Vardagsliv

Ingenting stoppar mig

Glöm och dröm

Jag har inte varit så mycket varken här eller på sociala medier dom senaste dagarna. Men nu känner jag mig pigg och utvilad och känner att jag är på banan igen. När det händer något i sitt liv så måste man ibland bara sätta sig ner och tänka efter vad som är viktigt och inte. Och ni som känner mig vet att ingenting stoppar mig. Är det något som inte passar sig så är det bara glöm och dröm. Jag – och Christer självklart – accepterar inte vissa saker och då gör vi något åt saken. Hur ont det än kan göra.

Ingenting stoppar mig

Jag tänker nu börja bakifrån och då menar jag gårdagen ! Det var fredag och jag var ledig. Jag satte mig ner redan på morgonen och skrev upp vilka ärenden som jag skulle göra på dan i Vällingby innan jag skulle fixa till mina naglar.

ingenting stoppar mig

Som vi alla vet är det svårt att få till kort så man ser den riktiga färgen och det fick inte jag denna gång heller. Färgen på naglarna jag gjorde är riktigt rosa. Bara kände att jag ville ha något som syntes nu när sommaren närmar sig.

Jobbat på Kistamässan

Jag har jobbat tre dagar på Kistamässan denna vecka – tisdag, onsdag och torsdag. Och det både på lastgården och i garderoben.

Startade tisdagen tidigt då det var “inflytt” för företagen och allt material skulle in på mässan för att bygga upp montrar. Det gäller att ha ögonen i nacken då personbilar och lastbilar till varje pris vill in på lastgården NU och inte sen. Att det sen inte finns plats som det gör på ovan kort struntar dom i. Men det är bara att peka med hela handen och be dom vänta tills det är deras tur.

Onsdag och torsdag var mässan öppen och jag stod i garderoben och tog emot besökare och mässutställarnas kläder och väskor. Det gäller att både hänga kläder och ställa väskor så att det finns plats och för att sedan hitta dom lätt. Vi var flera som stod där under dagarna och hjälptes åt.

På tisdagskvällen var det mingel och uppträdande. Och jag smög fram och försökte få en någorlunda bild.

En underbar kollega – Camilla – som håller ordning på oss och vad som ska göras ska sluta och kontoret firade henne redan nu. Men vi få rå om henne en mässa till nästa vecka innan hon definitivt slutar.

ingenting stoppar mig

Vi fick också smaka lite av godsakerna som det hade bjudits på

ingenting stoppar mig

På kvällen i torsdags slutade mitt pass på lastgården igen när mässan hade stängt klockan fem. Jag ställde mig vid grinden och alla mässutställare skulle då ut med allt igen. Det kånkades och bars för hand innan jag öppnade grinden klockan sex. Och många gjorde det istället för att vänta då många hade långt att köra hem.

Helg

Då jag sovit väldigt få timmar under två dygn pga olika orsaker så somnade jag totalt i soffan igår kväll. Jag hörde varken när telefonen lät eller när det gjordes något här hemma. Och eftersom jag somnade så pass tidigt som jag gjorde så har jag nu sovit en del och känner mig pigg. Solen skiner men det blåser ute så vi får se vad dagen erbjuder. Ska försöka tvätta lite och pyssla med annat. För som sagt ingenting stoppar mig och nästa vecka jobbar jag med det underbara gänget på Kistamässan igen i fyra dagar.