Kistamässan, Vardagsliv

Tre dagars mässa

Kistamässan

Så har man kört en tre dagars mässa på Kista, men jag har jobbat i fyra. Alltid lika kul att jobba med vårt gäng som hjälper varann vad det än gäller. Alltid lika positiva och glada och varje morgon börjar alltid med en kram och likaså innan vi går hem.

Tre dagars mässa

Denna mässa var för lärare och den har varit på Kistamässan tidigare och kräver en hel del personal för att allt ska funka. Jag började måndagen på lastgården när det skulle fixas i alla montrar med allt. Dom började för övrigt redan på söndagen, men då jobbade inte jag.

På tisdagen så samlades vi vid 6.30 för ett morgonmöte för att gå igenom allt som alla skulle göra och vilka som gjorde vad. Dom flesta utav oss var klädda som värsta drottningarna med våra band.

Tre dagars mässa

Jag arbetade som seminarievärd under tre dagar. Tog hand om talare och såg till att dom hade det dom behövde. Släppte in folk i det rummet som jag var ansvarig för, såg till att dom kom ut ordentligt och att rummet såg bra ut till nästa seminarium. När det var klart så hjälpte jag till i garderoben för på den här mässan så är det mycket väskor som lämnas in. Och jackor och väskor måste hängas upp och läggas ordentligt för att det lätt ska vara att hämta ut senare på kvällen.

Tre dagars mässa

För andra gången fick jag Petter i mitt rum och även denna gång så pratade han med mig under seminariumet. “Jag behöver ett blädderblock” – och jag gick och hämtade och fick applåder av 400 personer när jag klev upp på scenen. Pinsamt men kul !

Tre dagars mässa

Tre dagars mässa

Vår underbara kollega

I dag var det den sista dagen på den här mässan, men också den sista dagen för Camilla. Vår underbara mentor, kollega, positiva människa och en ny vän. Jag skulle kunna göra listan lång för vad denna person har gjort för många på mässan och också för mig.

Tre dagars mässa

En underbar människa som Camilla kan man inte låta bli att ge ett minne. Och jag gjöt i veckan ett hjärta åt henne. Sen spraymålade jag det och blev ganska nöjd med. Jag fick också reda på att hon har en bricka med olika hjärtan på då hon samlar på sånna. Så då blev det extra kul att överlämna detta. Sen fick hon en utav flaskorna som jag beställt på systembolaget som vi fick smaka på spackling stockholm.