Kistamässan, Vardagsliv

Jobbat på Kistamässan

Två och en halv dag

Fredag och jag har jobbat på Kistamässan i två och en halv dag. En mässa som jag inte kan då det var en riktig data mässa deluxe. Det var många och jag kan nog säga övervägande engelsmän som både var på mässan och som ställe upp så till slut pratade man engelska med dom svenska och svenska med dom engelska. Ha ha! Men det gick bra till slut.

Jobbat på Kistamässan

Jag var brandvakt i onsdags i några timmar då dom skulle testa rökmaskiner så det var till att gå runt och kolla så inget hände när brandlarmet var avstängt vid inflytten av mässan innan den drog igång i går torsdag.

Jobbat på Kistamässan

Här har vi Laura och Elisabet som jag bland annat har jobbat med under dessa dagar. Laura har suttit i Service center och hjälpt mässdeltagare och besökare med olika saker. Och också mig faktiskt då jag för första gången ska sitta där nästa vecka under nästa mässas inflyttning inför mässan. Elisabet har varit värd och tagit hand om både det ena och andra och sett till att det funkar. Två underbara brudar.

Jag har under två dagar mest stått i garderoben och tagit hand om jackor och väskor som både besökare och mässdeltagare ville lämna in. I går var det en hel del. Men inte i jämförelse med vad det var i dag när alla skulle åka hem och hade checkat ut från hotell.

Jobbat på Kistamässan

Det här är bara en bråkdel av väskor som vi fick in och vi räknade ut att idag fick vi in över 500 stycken väskor! Plus alla jackor och då hade inte alla väskor heller.

Jobbat på Kistamässan

Jobbat på Kistamässan

Dessa tre män stod och sjöng igår när alla kom in på mässan igår

Men nu är det helg och jag är hemma sen en stund tillbaka. Det blir en lugn kväll. Men man vet aldrig med mig. Jag kanske får ett ryck och sätter igång med någonting.