Helg, Mat - Räkor, Mat - Ris Pasta Nudlar, Naglar, Pyssel - hemma, Trädgård, Vardagsliv

Helgen bara försvann

Den här helgen gick snabbt

Måndag morgon och jag sitter på Kistamässan och i en utav receptionerna. Det ska göras revisiosprov. Så det blir två lugna dagar för mig medans mina kollegor kommer att ha det tvärtom. En mässa för fast food och cafe som startar imorgon tisdag. Ny vecka och helgen bara försvann.

Helgen bara försvann

Alla helger går väl fort och har man att göra så går den ännu fortare. Lite för fort kan man ju tycka. Man vill ju både passa på att njuta av helgen samtidigt som man vill hinna med en massa som man kanske inte hinner på vardagen.

Min helg började med att jag åkte till Vällingby och fixade till mina naglar på Salong Shades. Denna gång fick det bli lite somrig glitterfärg. Och som vanligt är det svårt att få färgen på bilden bra. Men dom är i alla fall i ljusare rosa.

Helgen bara försvann

Supergod middag

Jag måste rekommendera en supergod som jag gjorde i fredags till middag. om man tycker om curry och räkor. Istället för den “vanlig” curryn använder jag istället  “Currymango” som krydda och det lyfte den här maträtten ännu mer tyckte vi. Det fick också bli lite cocktailtomater tillsatt, och man kan även tillsätta andra grönsaker om man vill : purjolök, morötter, sockerärtor eller vad man tycker om.

Helgen bara försvann

Helgen blev finare

Efter att ha fixat mina naglar i lördags åkte jag till lägenheten där jag träffade en tjej som ska “styla” till den inför försäljningen. Och när jag kom hem så var vädret mycket finare än vad som sagts. Så jag gick ut och fixade i växthuset lite – planterade om och flyttade runt lite olika krukor. Hundarna sprang omkring i trädgården och njöt av solen dom med.

Det börjar så sakteliga visa sig lite olika saker i växthuset. En chili har växt på sig och fler blir det.

Bonus

I går söndag åkte jag och Christer och hälsade på Christers dotter Benitha med man och barn. Aurora har fyllt 4 år och det var ett tag sedan vi åkte till Värmdö och hälsade på.

Jag glömde alldeles bort att ta kort så kortet är lånat från Bentihas instagram.