Kistamässan, Trädgård, Vardagsliv

Jobb, korkbröllop och trädgård

Det är vad mina senaste dagar har handlat om

Att det händer något varje dag är något som jag tycker om – vad det än är det är. Och händer det inget så ser jag till att det gör det. Ja, det behöver inte vara så drastiska saker bara det är nått. Och det har mina senaste dagar inneburit också – jobb, korkbröllop och trädgård.

Jobb, korkbröllop och trädgård

Såg nu också att jag inte varit här inne sedan i måndags. Och det var väl inte meningen. Jag som brukar vara inne här så ofta jag kan. Men så blir det ibland.

Jobb, korkbröllop och trädgård

Jag har i veckan ( måndag – onsdag ) jobbat på Kistamässan där det var “Fast food & cafe & restaurang expo”. Dom två första dagarna var jag inte på själva mässan och jobbade utan satt i receptionen då det var tenta för ett gäng som skulle bli revisorer.

Jobb, korkbröllop och trädgård

Under uppbyggnaden hittade jag en utav mina gamla arbetsgivare som hade en monter och jag pratade lite med tjejerna. Berättade också att jag jobbat på GB i 17 år och min mamma hann med 40. Ganska kul !

Jobb, korkbröllop och trädgård

Korkbröllop

I går onsdag hade jag och Christer varit gifta i 26 år och hade då “kyrkbröllop”. Inget som vi firade då jag var hemma på dan och åkte sen och jobbade när mässan hade “utflytt”. Jag åkte dit lite tidigare för att bland annat träffa Fabian som har FRAM-bemanning och för att veta vad jag skulle göra. Då jag inte haft den positionen tidigare som “värd”.

Klockan fem stängde mässan och vi var några stycken som jobbade på lastgården. Alla ville självklart ut samtidigt, lastbilar kom och skulle hämta större saker och alla ville bli klara och åka hem. Lite kaos är det alltid och så även denna gång. Men vi höll ordningen och hjälpte till så gott vi kunde.

När klockan var 22 skulle alla vara ute från mässan, men det fanns några stycken som inte var klara och vi förklarade att dom får komma tillbaka på fredag istället. Självklart fanns det några som var lite otrevliga och inte tyckte vi var samarbetsvilliga men Elisabet och jag fick ut alla till slut vid kvart i elva efter att ha låst överallt.

Trädgård

Mellan arbete och allt hemma så pysslar jag lite i vår trädgård och efter två år och mina liljekonvaljer börjar föröka sig har vi för första gången fått blommor på dom.

Jobb, korkbröllop och trädgård

x

Jobb, korkbröllop och trädgård

Vindruvan har skjutit en massa nya skott och det ska bli kul att se hur den kommer att växa i sommar.