Firande, Vardagsliv

Åldern är bara en siffra

Man är inte yngre än vad man gör sig

Fredag redan på denna lugna vecka. Inget jobb och jag har kunnat göra vad jag vill. Och det har jag verkligen gjort – vad jag vill. Ena dagen så har det gått i 180 och jag har fixat både det ena och det andra. Medans nästa dag har jag inte gjort ett dugg. Och igår var det min födelsedag och jag gjorde faktiskt ingenting. Men åldern är bara en siffra.

Åldern är bara en siffra

Eftersom jag inte fyllde något jämnt så firade vi inte det på något sätt. Den hade kunnat firas annorlunda, men så blir det inte nu för tiden.Men Nathis hade hört av sig till Christer och bett honom köpa en bukett blommor till mig då hon vet att jag tycker om det.

åldern är bara en siffra

Så Christer kom hem med två buketter och i den ena fanns det tre stycken fina pioner som jag tycker om.

Jag fick också en bukett rosor av Christer.

Kvällen avslutades med en god middag då jag köpt flapsteak på Ica häromdagen, Till det blev det lite friterat i form av potatis, mozzarella sticks och lite grönsaker.

Fredag

Efter en hel dag med regn vaknade vi till sol och blå himmel. Äntligen ! När Christer åkt iväg till jobbet gick jag ut och öppnade upp växthuset och flyttade ut blommorna som jag ställt undan under gårdagen. Jag visste ju inte hur hårt regn det skulle bli så för att skydda dom jag planterat om och fixat så hade jag ställt några på altanen. Men nu står dom ute i morgonsolen igen.

Inget planerat idag så jag tar dagen som den kommer. Då jag inte suttit framför datorn alls igår vet jag att jag har några miail att ta hand om och det kan jag fixa medans Christer jobbar.