Kistamässan, Trädgård, Vardagsliv

Skärpning på hög nivå

Det här går inte för sig längre

Det här var inte alls min mening med min blogg. Att skriva något varje dag var min plan och att till och med skriva fler inlägg per dag – en på morgonen och en på kvällen. Och nu har jag slarvat nog tycker jag ! Och där med basta ! Nu är det skärpning på hög nivå ! Det händer ju saker hela tiden som jag får låta bli att skriva om och bilder som jag får låta ligga på grund av att jag inte skriver varje dag. Hmmm ! Not good!

Skärpning på hög nivå

Så hur ska jag göra med det här inlägget för att det inte ska bli för långt och ingen orkar läsa det? Jag får försöka göra det kort och skriva och visa så mycket som möjligt då.Det sista inlägget skrev jag ju förra fredagen och nu är det lördag. Hur dåligt är inte det?! Usch ! Men jag ska försöka vara så kort som möjligt.

En sak som jag är överlycklig över är att jag äntligen har fått bort mitt oranga hår. Efter att ha varit mörkhårig och ljusat ner det i omgångar så har jag varit lite orangefärgat. Men nu hittade jag en färg som tog bort det och nu kan jag lägga det åt sidan. Så skönt !

skärpning på hög nivå

Sen vill jag fortsätta med en annan rolig sak som jag upptäckte i morse. Och det är min vindruva som jag planterade förra året på bästa stället för den – i sol. I morse såg jag den första klasen. Inte för att jag vet om det kommer att bli något som man kan äta, men den har växt enormt under dom senaste veckorna och att se att den trivs så bra är jag jätteglad för.

Jobb på Kistamässan

Under veckan som varit har jag jobbat tre dagar på Kistamässan. Det har varit en mässa om “E-hälsa” och “Lösning om offentlig sektor” och där fick jag krama om min kusin Maria som var där.

skärpning på hög nivå

På mässan jobbade jag både i service-center under inflytten av mässan och sen i garderoben under själva mässan. Och att jobba med dessa personer som jag gör när jag gör det gör min dag varje gång !

Självklart har det hänt mer i veckan, men för att inte göra inlägget för långt så kan jag berätta att lägenheten har blivit fotograferad, vi har fixat vår gräsmatta då den varit utsatt för isbränna, vi har tagit upp poolen och fyllt den, köpt ny pump till poolen och jag har köpt blommor och planterat framför huset och i krukor.

skärpning på hög nivå

skärpning på hög nivå

Detta är några utav blommorna som jag planterat

Nu är det snart dax att sätta fart på grillen och göra middag och ha en skön lördagskväll !