Kistamässan, Vardagsliv

Fluffigt eller rent ?

Vi är ett gäng underbara människor

Sen i november har jag jobbat på Kistamässan och varit anställd hos FRAM bemanning. I början visste jag inte vad jag skulle tycka om det då jag suttit under en period på andra sidan och hyrt ut personal själv. Men nu har jag provat och jag bara älskar det. Kanske för att jag personligen är lite knäpp själv, tycker om service och att göra nya saker. Nu när det har gått några månader så kan jag säga att jag har kommit in i gänget. Och just nu så är jag en utav “mammorna” i gänget – alltså en utav dom äldre. Men jag är som jag är för åldern är bara en siffra. Att kunna sitta och prata med anställda som är både yngre än mina barn, lika gamla eller andra som är runt min ålder är inga problem. Och det gör att det här gänget är underbart. Och idag var samtalsämnet på lunchen fluffigt eller rent ?

Fluffigt eller rent ?

Att kunna sitta och prata med personalen om allt vare det än är tycker jag är kul. Och ni som känner mig vet att jag säger vad jag tycker och det slinker ut både det ena och det andra. Inte framför gäster utan bara “bakom ridåerna” om man säger så. Och i dag så hamnade vi helt plötsligt på ett tv-program. Jag vet inte hur vi hamnade där. Men antingen tycker man om fluffigt eller rent. Och i fortsättningen kommer jag absolut att använda det ordet för det var så “gulligt”. Tack Elisabet ❤️. I mitt ordspråk och i säkert många  andras så säger man : har du en “buske” eller är det rent ? jag tror inte att jag behöver förklara mer än så ? Eller ?!

Kistamässan

Jag tror till och med att jag idag bestämde mig för en sak ! För många år sedan så hade vi en del som hände i vår familj som var väldigt privat och jag behövde hjälp. Jag var då helt öppen och skrev om precis allt som hände. Och jag kommer nu gå tillbaka till det. Här kommer det att bli en helt öppen blogg ! Och är det så att ni läser något som ni inte tycker om, inte vill läsa – så tycker jag att ni inte fortsätter läsa from …. imorgon !

I dag har jag jobbat på Kistamässan och stod i registreringen och tog emot besökare och utställare och skrev ut deras “tage”. Det var första gången jag gjorde det och det var kul att se den sidan också. Och jag tror nu att jag har stått på alla ställen som finns just på Kistamässan.

fluffigt eller rent

Imorgon kommer jag att stå på samma ställe och from fredag kommer jag att befinna mig i hemmet då det inte är några mässor. Om det blir fint väder framåt så blir det säker mycket bad i poolen, pyssla i trädgården och jag ska också gjuta en hel del tänkte jag. Så nu vet ni var jag kommer att befinna mig om ni “behöver mig” tills mässorna sätter fart igen i augusti då jag hoppas att jag kommer att befinna mig igen.