Kistamässan, Trädgård, Vardagsliv

Den kunde man ju inte låta bli

Det blev en rolig eftermiddag

Sista dagen på Kistamässan innan sommarlov ett tag fram. Vad jag vet just nu i alla fall. Och jag antar att det blir så. Men min to-do-lista som jag har börjat “skriva” i huvudet – eller ska jag säga “önskelista” istället. För många utav sakerna jag vill göra är sånt som jag tycker är kul. Och efter några mail och telefonsamtal fick jag också fler saker på min  “önskelista”. Så fortsatte min dag idag tills jag slutade och åkte hem till en helt oplanerad liten tur med Michis.

Den kunde man ju inte låta bli

Jag lämnade över bilnycklarna till Christer då han skulle åka och besikta vår bil. Sen fick hundarna mat under tiden jag väntade på Michis som var på väg. Leon var med då han skulle till sin pappa och som skulle hämta honom hos oss. Och när Leon och Henke åkt iväg åkte också jag och Michis iväg på en tur tillsammans. Planen var Ulriksdals Trädgård. Och när vi väl kom dit öppnade sig himlen och vi var tvungna att gå inomhus och titta.

Den kunde man ju inte låta bli

Den kunde man ju inte låta bli

Vi hann tyvärr bara gå runt kanske i tjugo minuter innan dom kom och sa att dom stängde om fem minuter. Så vart det med den handlingen. Men jag hann hitta en vit jättevallmo som jag vet att mamma älskade. Och på hemvägen gick vi in en sväng pä Plantagen i Barkarby. Michis hittade lite till där och när vi gick förbi Hortensiorna såg vi några väldigt stora och fina. Den kunde man ju inte låta bli då det var medlemspris på 149,-

Den ska jag sätta i en stor kruka på altan så man kan njuta lite av den. Sen ska jag nog försöka ta in den i krukan. Inte plantera ner den denna gång.

Nu ska jag ta det lugnt ikväll och så får vi se vad jag börjar med imorgon.