Helg, Mina döttrar, Vardagsliv

Jag hade inte tid

Lika bra att köra på när man har ångan uppe

I går var det inget uteväder precis. Jo, självklart kunde man vara ute om man ville. Men jag ville ha sol och värme och det var det inte. Det var molnigt och då passade jag på att städa inomhus. Och då menar jag inte bara städa av utan jag gick igenom varje skåp, låda och hörn för att plocka undan, kasta eller ta fram. Det var jätteskönt att bli av med lite saker som bara ligger i skåpen utan att användas och få undan en massa. Så jag hade inte tid för att sätta mig ner och blogga då som jag sa att jag skulle göra.

Jag hade inte tid

Jag hade inte tid i går, men nu så sätter jag mig ner en stund och gör det på altan. Solen skiner och det är redan varmt så idag blir det trädgården.

I fredags när jag var i Barkarby ringde Michis och vi pratade lite. Jag skulle in och handla lite och vi bestämd att hon och Daniel skulle komma över på middag. Mat bestämdes och jag gick också in och köpte en flaska Cava till kvällen.

Michis hade med sig Brämhults Jordgubb och Lime juice som vi blandade med Cavan. Det var nytt för mig, men Michis hade druckit det förut och var jättegott. Lite is och jordgubbar hamnade i glaset också.

Vi grillade tonfisk och kyckling och gjorde lite goda tillbehör till. Så det blev en riktigt lyckad kväll med god mat och skratt.

Nathis jobbade som hon gör ganska mycket för att få ihop pengar. Och Michis och jag hade FaceTime med henne flera gånger när hon hade paus.

Helg

Nu är det som sagt söndag och jag ska snart sätta lite fart och fixa i trädgården, ta hand om tomaterna i växthuset. Ja, inte skörda utan flytta om dom lite och så. Sen blir det till att vara ute så mycket som möjligt när det är sol. Få lite sol och förhoppningsfullt lite färg på den blekvita kroppen. Tur man har häckar och buskar att gömma sig bakom. Ha ha !

Ha en bäst dag på er allihopa. I eftermiddag blir det kort från trädgården istället – antar jag.