Barnbarn, Vardagsliv

Poolparty hemma med barn och barnbarn

Det blev en hel del bad

Söndag och snart slut på denna vecka. Var tar dagarna vägen ?! Det går så fort ! Men det är väl så när man har kul. Och det tror jag att vi alla haft idag. Även barnbarnen även om det blir lite för mycket syskonkärlek ibland. Men så är det ju. Men det blev ett litet poolparty hemma med barn och barnbarn idag. Och det passade väl bra i den här värmen. I dag var det hos oss det hördes bad, barn, musik och prat och inte hos grannarna. Ha ha !

Poolparty hemma med barn och barnbarn

Michis kom med alla tre killarna vid lunch och det dröjde inte länge förrän dom hamnade i poolen. Men först fick hundarna en liten avkylning i poolen. Och efter att ha torkat upp lite fick dom gå in i det svala köket. Det var alldeles för varmt för dom att vara ute i solen och springa runt. Och även om det är “lite” svalare på altan så var det mycket spring fram och tillbaka på killarna så dom fick vara inne istället och komma ut lite då och då.

Daniel kom efter en stund och killarna fick lite badleksaker som jag glömde ta kort på. Några skumgummisaker som man kunde suga upp vatten i och sen spruta ut, en radiostyrd båt som Christer fixade till och la på laddning innan den användes. Och sen fick faktisk jag en ny “badleksak” också. En stol att sitta i som hade två drinkhål som ska testas.

Poolparty hemma med barn och barnbarn

Under tiden alla badade så fixade Michis en sak på mig som det blir kort på i morgon. Sen hade jag egentligen tänkt att vi skulle äta något tillsammans, men tiden gick och jag visste inte hur vi skulle göra. Daniel skulle iväg och äta middag med sina barn inne på Djurgården. Men vi får ta igen det en annan dag istället.

Poolparty hemma med barn och barnbarn

En utav dom lugna stunderna innan det blev plask, dykningar, tävlingar och gud vet allt. ha ha !