Trädgård, Vardagsliv

Lite svalare

Det gick bättre

I går natt var det ganska svårt att sova. Vi hade över 30 grader i sovrummet trots att fläktarna gick för fullt. Men i går kväll blev det lite molnigare så vi öppnade upp alla fönster på övervåningen så det kunde blåsa igenom och det hjälpte. Så det blev lite svalare i sovrummet just när vi gick och la oss.

Lite svalare

Även om det var lite svalare när vi gick och la oss blev det varmare under natten. Och sen vaknade vi av fiskmåsarna som flög omkring och skrek. Aldrig är man nöjd. Ha ha !

Just nu är det molnigt ute så idag kan man göra lite annan nytta som man inte orkat att ta tag i för det varit varmt. Och på eftermiddagen så ska jag iväg och fixa mina ögonbryn. Det ska bli spännande.

lite svalare

Jag har fullt med squash blommor och dom börjar komma en efter en nu.

lite svalare

Då vi ska planera om i några utav rabatterna strödde jag i våras ut lite frön för att det skulle komma upp någonting så det inte blev tomt. Krassen har fått enorma blad men inga blommor än så länge.

Men igår såg jag en liten knopp så jag tror att dom är på väg.

Christer jobbar nu i tre dagar till denna vecka och sen har han tre veckors semester. Så jag hoppas att det fortsätter att bli fint väder. Det gör inget om det är lite sämre någon dag för vi vill renovera och fixa i ett utav rummen på övervåningen. Listerna ska bort, väggar och golv ska målas och nya lister ska sättas dit. Bara vi får väggarna och golvet klara så är det bra. Så man kan få lite ordning nån gång där uppe.

Inte ett sånt inspirerande inlägg såhär på morgonen och då det inte hänt så mycket. Men ikväll blir det annorlunda då jag förhoppningsvis har lite bilder att visa.