Microblading, Vardagsliv

Microblading

En till fuktig dag

Torsdag och det är mulet och solen försöker tränga sig fram. Jag var tvungen att sätta på avfuktningen på värmepumpen då det var så fuktigt inomhus en stund. Och den kommer på sen igen när jag kommer hem då jag ska ut en sväng. Men måste först komma på vad vi ska äta ikväll så jag kan fixa det också när jag ändå är ute. Microblading

Microblading

I går tog jag hand om lite tvätt och annat på dan innan jag gick in i en dusch. Lika bra att göra det så det inte gjorde någonting att jag blev svettig. För på eftermiddagen så åkte jag iväg till Hässelby Strand och till Creative Blade där jag skulle göra min första microblading. Och självklart var jag nervös för jag visste ju inte hur det kändes eller hur ont det skulle göra. Men jag kan säga att det var ju faktiskt ingenting.

Jag fick bedövningssalva och vi tog en fika och pratade lite medans den skulle bedöva området. Sen satte hon igång och jag kanin säga att när man ser uppritningen med penna i spegeln kan man inte riktigt förstå hur det kommer att se ut. Men det var bara att köra. Jag är ju så himla trött på att hålla på och måla ögonbrynen varje morgon och går jag ut utan så ser jag “sjuk” ut då jag inte har några alls i normala fall. Och dom jag har har blivit vita i solen så med andra ord syns dom inte alls.

microblading

Här är i alla fall resultatet. Ni som gjort detta vet att det ör lite rött och att det måste sätta sig ordentligt. Och att man ska smörja in dom fyra gånger varje dag i fem dagar nu. Sen ska jag tillbaka den 2 augusti och justera och kolla till dom. Men jag är supernöjd !

Tack Nettan för tipset på salong !