Mina döttrar, Vardagsliv

Familjen samlad

Det var länge sedan

Jag har inte suttit vid datorn på några dagar så nu när det regnar ute kan man passa på att göra lite nytta här. Mailboxen ska kollas, kort rensas, bloggen ska fixas och lite annat som jag vill göra. Och jag kan inte låta bli att sätta in en massa kort från i lördags då vi hade familjen samlad. Ja, i alla fall Christer, jag, Nathis, Michis och Daniel.

Familjen samlad

Vi har ju träffas flera gånger nu på sistone med Michis och Daniel, och denna gång följde Nathis med då hon har kommit hem från Spanien. Men det är en annan historia. Så vi tog en lugn dag innan vi skulle åka iväg.

familjen samlad

Måste bara börja med denna bild då det är första bilden på väldigt länge som jag och mina döttrar är på samma bild.  Jag hade tagit med mig en flaska lava som vi hällde upp och så tog vi en promenad ner till vattnet som ligger bara fem minuter från där dom bor.

familjen samlad

Jag vet inte hur mycket bilder vi tog, och den ena är knäppare än den andra. Men roligt hade vi.

Nathis hjälpte Michis med förrätten som vi sen tog utomhus.

familjen samlad

Sen blev det middag – taco ! Men inte vanlig taco utan med kyckling, räkor och en massa goda tillbehör. Det här måste jag göra för det var supergott.

familjen samlad

Som ni ser hade vi en jättetrevlig kväll och det kommer bli fler utav dom. Vi har redan planerat in nästa träff även om det inte är middag vi pratar om.  Men det återkommer jag med. Och dessutom har Christers semester börjat idag så det blir en del dagsutflykter och annat som ska planeras. Annars ska vi vara hemma och bara ta det lugnt. Vi har redan fixat häcken på både fram och baksida och klippt syrenen som blivit för hög och spretig.