Frön och sådd, Mina döttrar, Trädgård, Vardagsliv

Ibland måste man ta time out

Och det kan vara skönt ibland

Ibland måste man ta en time out och bara göra det man känner för och när man vill. Och det är vad vi har gjort dom senaste dagarna här hemma då Christer har semester just nu. Vi har inte haft några måsten eller något och går upp när vi vill och lagt oss när vi vill. Det har varit så skönt.

Dom två första tomaterna åt vi igår och det är så gott med egna tomater.

Ibland måste man ta time out

Bara för att vi inte har haft något speciellt planerat har vi inte legat på latsidan för det. Vi har varit och kastat skräp på Lövsta återvinning med både trädgårdsavfall och annat som skulle kastas. Vi har också varit hos Michis och Daniel och hjälpt dom sätta upp sitt växthus / uterum som dom beställt.

Christer har klippt häcken på både baksida och framsida, syrenen på framsidan är klippt då den blommat ut och har spretat lite för mycket. Ja, det har varit mycket trädgårdsarbete, men skönt när det är gjort.

Och även om man ibland måste man ta en time out så kände jag idag att jag ville göra något. Så jag gick ut och tog en massa rabarber i rabatten och har både gjort rabarberglass och en lätt rabarberkaka. Hur det smakar kommer jag tillbaka till då vi inte har smakat än.

Fredagskväll och ingen var hungrig så Christer och jag tog en macka bara i kväll. Imorgon får vi se vad som händer då Christer vill åka en sväng till Västerås då det är bilträff där och har varit sen i torsdags. Så vi får se.  Det blir i alla fall en lugn kväll här hemma ikväll.