Vardagsliv

Det blev en sväng

Vi tog ett beslut efter vädret

I går söndag kollade vi vädret efter att vi ätit lite frukost för att vi skulle bestämma vad vi skulle göra. Antingen var hemma eller åka till Västerås då det var “Västerås Summer meet”. Och vi bestämde oss till slut för att åka iväg en sväng i alla fall. En liten dagsutflykt är alltid trevligt.  Så det blev en sväng till Västerås mitt pä dan.

Det blev en sväng

Vädret var fint även om det var fina vita moln på himlen. Och när vi kom till Västerås så ringde Christer till sin barndomsvän Kenneth för att tala om att vi var där. Christer och jag åkte till flygfältet och då vi åkte Mustangen fick vi ställa oss på klubbens uppställningsplats. Vi gick runt och tittade i alla stånd och det var hur många som helst, men det var jättekul att gå runt och titta.

det blev en sväng

Jag köpte ett par solglasögon då jag ändå behövde ett par nya och när vi gick fram till det ståndet så var det dessa både Christer och jag såg först.

det blev en sväng

Vi gick runt och såg att det började dra in mörka moln med regn. Och vi hann precis titta överallt innan det började regna. Det var många som sprang till sina bilar och åkte iväg och så även vi. Så vi åkte en tur till Kenneth och Carina och tog en fika. Och då hade det blivit fint väder igen.

Det blev en sväng till affären också

På hemvägen gick vi in och handlade lite mat till middagen då vi glömt ta fram något från frysen innan vi åkte hemifrån. Vi satte igång grillen när vi kom hem och då vi inte ätit på dan var maten jättegod.

det blev en sväng

Ganska skönt att slippa potatisen ibland och bara äta kött, grönsaker och grillad halloumi.

En lugn kväll

Vi tittade lite på tv och jag satte i batterier i ljusen på altanen så att det lyser upp på kvällarna. Nu när det börjar bli mörkare på kvällarna är det mysigt med lite ljuspunkter som lyser upp.

Sista dan i veckan

Söndag idag och sista dan på denna vecka. Vi har inget planerat och i morse när jag satt ute och tog min kaffe så var det sol och fint. Men nu har det börjat molnat på sig lite mer. Och vi får se vad som denna dag erbjuder.