Vardagsliv

En fika med nära och kära

Det blev två turer idag

När man ska åka iväg på dan så vet man inte riktigt hur vädret ska bli och vad man ska ha på sig. I flera dagar nu har det varit sol, moln, det har regnat, solen kommer tillbaka. Med andra ord en svensk sommar kan man säga. Men efter att ha ätit, tagit det lugnt så satte jag i alla fall på mig ett par shorts då det var sol. Men jag slängde också in en kofta i bilen för säkerhets skull. Och vårt andra ärende idag blev en fika med nära och kära.

En fika med nära och kära

Christer och jag åkte först iväg till Enskede då Christer hittat nya däck till Nathis bil. Bättre än hon har idag till en bra peng på blocket. Sen fortsatte vi vår tur till Täby där vi hade bestämt en träff med en fika med nära och kära.

En fika med nära och kära

Kjell och Monia satt i trädgården i solen och tog det lugnt när vi kom hem till dom vid två-tiden. Vi gick runt lite i trädgården då det var ett tag sedan vi var där. Och som vanligt var det fullt med fina blommor även om många hade slagit ut.

En fika med nära och kära

En fika med nära och kära

En fika med nära och kära

Päron-, äpple- och körsbärsträden hade frukt

Micha nummer tre sprang omkring i trädgården

Sen blev det fika och Bengt dök också upp och gjorde oss sällskap. Och vi klarade nästan hela besöket utan regn. Två små skurar kom, men vi satt under tak så det var inga problem.

Kjell och Christer

Christer, Kjell, Monia och Bengt

Lätt middag och lugn kväll

Ett besök på affären på väg hem och sen blev det en lätt middag med falukorv till middag. Vi orkade inte tänka ut något annat, och falukorven låg i frysen. Men det är både gott och enkelt med snabb middag ibland.

Nu blir det en lugn kväll och imorgon ska Christer åka till Västerås och sina föräldrar. Jag har lite annat att göra hemma och har också en sak planerad som jag hoppas blir av. Men mer om det imorgon.