Vardagsliv

Man får tänka om

Planera om lite

Dom senaste dagarna har vi planerat vissa saker som vi ska göra men vissa saker har inte blivit som vi tänkt. Har ni varit med om det förut ?! Ha ha ! Men får oss har det faktiskt varit så att allt vi planerat har hänt. Men inte nu. Och det gör så att dagarna blir lite konstiga. Och man får tänka om !

Man får tänka om

Ni som känner mig vet att jag tycker om att både planera allt i förväg, vet vad jag ska göra och gör gärna små anteckningar på allt innan allt ska göras. Och när det inte blir enligt plan så blir allt totalt fel. Och det har det blivit några dagar nu.Men det är nått som man måste leva med och lära sig.

Man får tänka om

Men nått som jag och. Christer hade planerat var i alla fall var att vi i lördags åkte hem till Pierre och Anki och firade Pierre som fyllde 60 år. Och jag fixade till hans present så gott jag kunde.

Bild lånad från Anki då jag inte tagit kort på Christer och mig tillsammans på länge.

Nästan hela veckan planerad

Då det varit en del dagar som varit planerade med en del saker som inte blivit av hoppas vi nu att det vi planerat resten av veckan blir av. Det är ju Christers sista vecka på hans semester.

Det som verkligen är spikat imorgon är att jag ska göra mina naglar imorgon och innan det ska vi försöka åka iväg och handla. För på torsdag ska Pierre och Anki komma hit då det ska bli varmt väder. Kanske eller förhoppningsvis blir det poolbad och drinkar. Sen på onsdag ska vi åka in till stan på eftermiddagen. Christer och jag brukar göra en trist till stan varje år och gå runt utan planering, gå utmed vattnet inne i stan och stanna till där vi känner för det. Och i år ska Michis och Daniel följa med. Det blir nog en hel del bilder. Och på torsdag blir det en helg med Pierre och Anki.

Det är vår planering nu dagarna framåt och jag hoppas att dom dagarna blir som vi vill.