Vardagsliv

Poolparty

Med vänner

I går torsdag hade vi prickat in en varm dag att ha ett poolparty med vänner. Anki och Pierre skulle komma vid ett-tiden och Christer och jag förberedde så mycket som möjligt för att sen kunna sitta ner.

Poolparty

Poolen fixades till med dammsugning och kloret kollades och sen fixade vi till maten så mycket vi kunde.

poolparty

Det blev lite kallt att dricka innan vi hamnade i poolen för lite svalka.

Jag behöver inte skriva så mycket text angående bilderna ovan. Dom talar sitt eget språk.

En lyckad dag med trevligt sällskap, bad och grillad mat med tillbehör. Och när Pierre och Anki hade åkt hem tog vi hand om allt. För annars går man och sätter sig och då blir det aldrig av. Det är ju så mycket skönare att gå upp dagen efter och all disk är undanplockad och diskad.

Fredag

Det varma vädret har försvunnit och idag har det varit molnigt hela dan. Men det har inte gjort något för vi har inte haft några måsten idag. Dessutom har vi sovit lite dåligt dom senaste två nätterna då det har varit så varmt – men vi klagar absolut inte . Men det har varit skönt att ha en lugn dag och bara slappat. Och det har vi verkligen gjort. Den enda nyttan vi har gjort idag var att åka till affären en sväng och komplettera vår middag och se till att vi har lite frukost imorgon.

Det blir en lugn kväll också. Kanske hitta nån bra film och titta på till maten innan det är dags att sova. Imorgon kommer Nathis hit då Christer ska sätta på nya däck på hennes bil. Och jag måste både plocka mina vinbär, göra gelé, plocka krusbär och kanske göra lite marmelad av dom. Jag ska titta efter lite olika recept och saker man kan göra.

Snart är det dags att göra middag och vi kommer att använda oss av kött som vi fick över från igår och göra den goda pastarätten som du hittar här !