Mina döttrar, Vardagsliv

Vill du ha fransar eller hjälp med ditt löshår ?

Du kan få hjälp hemma

Jag har väldigt tunt hår och har i många år färgat mitt hår. Och det gör också att mitt hår tyvärr både blir tunnare och skörare. Men det vet jag också om. Men det finns också saker som man kan göra då. Jag har ju i min ungdoms tid haft långt hår och ibland bara längtar jag tillbaka till det. Och det har jag nu sett till att göra och testa.  Så vill du ha fransar eller hjälp md ditt löshår kan Nathis hjälpa dig med det.

Vill du ha fransar eller hjälp med ditt löshår ?

Jag beställde för ett tag sen ett mycket fint hår – tejp – som jag ville sätta in. Men det är lite svårt att göra själv. Men Nathalie har jobbat på en hårsalong när det gäller hårförlängningar och nu har jag fått hjälp med håret.

Vill du ha fransar eller hjälp med ditt löshår ?

Vill du ha fransar eller hjälp med ditt löshår ?

Vill du ha fransar eller hjälp med ditt löshår ?

Jag kan inte säga mer än att jag är supernöjd ! Håret är isatt och Nathis har klippt in det i mitt egna hår.

Och Nathis är dessutom utbildat fransstylist så vill du ha fransar – singel eller dubbel eller vill ha hjälp med din hårförlängning så hör av dig till mig eller Nathis så hjälper hon dig. 

Lördag

Christer har fixat Nathis bil med nya däck under tiden hon fixade mitt hår och har nu åkt iväg med M. Jag är glad för hennes skull som återigen är glad och lycklig. Här hemma blir det lugnt med lite mat, tv eller film och så får vi se vad som mer. händer.

Imorgon blir det finare väder än vad vi har haft dig och jag ska fortsätta plocka vinbär för att bla göra vinbärsgelé som det kan gå en hel del här hemma. Ska också försöka blocka alla krusbär också som det har blivit en hel del det här året. Lite marmelad kanske ?! Jag ska kolla lite vad jag ska göra utav alla.

Sen på måndag blir det åter till den vanliga vardagen här hemma då Christer börjar jobba. Jag hoppas att jag rå lite pass på Kistamässan igen när den sätter igång i slutet av augusti.