Vardagsliv

Varför ska man inte få göra det man vill ?

Jag har alltid varit ärlig om det jag gjort

Det finns något som man kallar för 50 års kris och det är oftast om män man hör talas om det. Men man kan säga det om kvinnor också. Men jag kan tala om att jag har inte haft någon sådan “kris” utan har valt att göra saker för mig själv för att vissa saker ska vara enklare. Så varför ska man inte få göra det man vill?

Varför ska man inte få göra det man vill ?

Självklart är det upp till var och en att tala om ifall man har gjort något åt sitt utseende, eller köpt något till sig själv fast andra tycker det är onödigt. Jag har alltid varit ärlig och talat om ifall jag har gjort något som jag inte borde ha gjort och erkänt det.

Varför ska man inte få göra det man vill ?

Min resa till att känna mig som “jag”

2012 vägde jag en hel del mer och mina bröst var katastrof. Dom var platta och hängde rakt ner och den ena längre än den andra. Så ja, jag gjorde både ett bröstlyft och stoppade in inplantat. Kanske inte den bästa tiden att göra det på då jag vägde så pass mycket mer. Men det gjorde jag i alla fall.

2015 gjorde jag en gastric-by-sleeve och gick ner över 40 kg, men har gått upp ca 5 kg av dom. Kanske var bra då jag var lite väl smal då. Det gjorde också att fettet i brösten försvann och jag känner dom lite för mycket undertill. Så nu har jag beställt en undersökning för att se att dom är ok. Och så får vi ta det efter det.

I dag har jag varit och fyllt på mina ögonbryn och för min del är det jätteskönt att slippa måla dom varje dag då dom blir ojämna och jobbigt att göra varje dag. Jag har nästan inga ögonbryn då när jag gick i gymnasiet skulle man ha pinnsmala och man noppade och noppade – och nu finns det inga många strån kvar. Dessutom är dom väldigt ljusa.

Jag har väldigt tunt hår – många fina hårstrån.

och efter min magoperation så tappade jag en hel del och fick till slut klippa mig kort. Till slut blir man trött på att gå och klippa sig för att kunna ha kvar frisyren så jag har försökt spara ut så gott det går. Så varför inte testa lite tejp ! Och det har jag gjort nu.

Här har ni hela min resa och det finns andra saker som jag också ska ta tag i. Men här är jag nu och jag trivs med mig själv. Om det är någon som har problem med det så är det er åsikt. Jag vill må bra och känna att jag är jag.

Tack Erica på Creative Blade av mina ögonbryn ❤️