Naglar, Trädgård, Vardagsliv

Jag sa bara “wow” !

Jag verkligen älskar färgen

I går skrev jag att jag skulle upp till Vällingby för att fixa mina naglar innan Adlija gick på semester. Jag åkte upp lite tidigare och gick runt lite i centrumet och tittade runt lite i butikerna. När det sen var dax att gå till salongen så mötte jag Aggi som har salongen och Adlija utanför. Vi pratade lite och jag fick lite råd om min förlängning. Jag sa bara “wow”

Jag sa bara “wow” !

Sen var det dax att fixa mina naglar på salongen – Shades. Och även det lilla korta pekfingret som gått av. Som vanligt när jag kommer dit så vet jag inte vilken färg jag ska ha på naglarna. Men som vanligt något som syns ! Adlija visade en lila färg för mig och jag bestämde mig för den. Sen blev det lite annat på två naglar. Och jag vet inte riktigt varför, men jag sa bara “wow” när jag såg vad hon gjort. Jag tyckte dom blev superfina och jag är mer än nöjd !

Jag sa bara "wow" !

Sol, plock och god middag

När jag kom hem så hade solen verkligen tittat fram och bikinin åkte på. Jag plockade lite i trädgården och det blev en del olika tomatsorter som åkte ner i en skål.

Jag sa bara "wow" !

Lite senare kom Michis förbi en sväng tillsammans med Mia. Dom hade varit i Jakobsberg och köpt en del till en barnstol som Mia behövde. Dom fick med sig varsin liten burk av krusbärsmarmeladen jag gjort och jag hoppas den var god. Måste kolla med Michis om hon smakat på den för jag har ju bara smakat när den var i kastrullen.

Jag hittade ett recept på en sida på Instagram som jag gjorde till middag igår kväll. Det blev jättegott och då det var en film så ska jag ta och skriva ner receptet, länken till sidan och sätta in. Den rätten ska absolut göras om och vi fick tom en bunke som jag frös in till en annan dag.

Poolöverdraget är borttaget och det är redan över 20 grader ute och klockan är bara drygt nio. Och jag tror nog att det kommer bli en del bad dom närmsta dagarna då det kommer vara varmt. Runt 27-28 grader. Härligt tycker jag !