Vardagsliv

Snart brun som en kamel

En varm helg

Vi precis som många har haft en väldigt varm helg. Det är många som inte tycker om den här värmen, men vi tycker om den och snart kommer vi få njuta av den i ett annat land. Härligt. Vår lördag spenderade vi i Sollentuna hos Bengt där vi träffades och hade en grilleftermiddag. Och när vi åkte därifrån fick jag en kommentar : du är snart brun som en kamel. Ha ha ! Det var första gången jag hört det.

Snart brun som en kamel

Christer och jag tog en taxi till Bengt där också Kjell och Monia var. Sen kom det två bekanta till Bengt också.

Snart brun som en kamel

Lite bubbel i glasen i solen innan vi åt en bit västerbottenpaj som jag hade gjort på förmiddagen. Sen förbereddes maten med sallad, pommes och grillad entrecote. Och efter det blev det äppelpaj och vaniljsås som jag också hade med mig.

Det var fortfarande varmt när vi kom hem senare på kvällen och vi öppnade upp fönster på övervåningen för att kunna sova där. Fläktarna fick också jobba både i vårt sovrum och där hundarna sover.

Ny restaurang

I går söndag gjorde vi inte så mycket. Det var lika varmt som på lördagen om inte lite varmare. Men det beror också på att vi bor längre ner så vi får inte nån fläkt nere i vår trädgård. Christer tvättade mustangen och tog också en tur medans jag bara tog det lugnt.

I lördags på förmiddagen när jag var till Åkermyntan som är vårt närmsta lilla centrum hade det hängts upp presenningar och en skylt stod också uppsatt :

Vi får tydligen en liten konkurrent till vår andra sushi restaurang inne i centrum. Det har varit en del olika restauranger och annat i centrumet så vi får se vad som händer med denna.

Nu är helgen över och det är måndag och ny vecka. Jag är hemma denna vecka och nästa vecka jobbar jag faktiskt på Kistamässan alla vardagar. Det är kirurgvecka och jag ska stå i garderoben hela veckan.