Mat - Kött, Mat - Sås

En krämig och smakrik sås

Ni måste bara göra denna

Ni som läser här eller känner mig vet att jag älskar att testa nya recept. Både när det gäller matlagning eller bakning. Och när jag hitta något som jag verkligen tycker om och både rekommenderar och gärna gör om så både tipsar jag om det eller skriver ner receptet. Och det här är ett utav dom recepten som jag har testat. En rätt med en krämig och smakrik sås, eller som Nina själv skriver : en magisk sås.

En krämig och smakrik sås

Nina är en tjej som jag både följer på Facebook och Instagram. Ni vet nog vem hon är om man tycker om att laga mat och baka precis som jag. Hon var också med i Hela Sverige Bakar 2012. Hon har massor av tips, recept och spelar också in mycket om sitt privatliv tillsammans med sin man Tony.

En krämig och smakrik sås

Så med det sagt så kommer här mitt tips från Niiinis – som hon heter på sina sociala medier. Ni är säkert fler som följer henne redan. Här är ett recept på fläskytterfilé i en jättegod sås med mycket basilika och toppad med valnötter. Och när man läser recept överallt så är dom ganska “stora” och för fler än vad man är. Men jag delar alltid på recepten då vi bara är två här hemma. Och när det gäller såser, vad dom innehåller så gör jag efter receptet, men man kan ju både tillsätta och ta bort det man inte tycker om.

Klicka här så kommer ni till Niiiniz recept !

En krämig och smakrik sås

Även om jag gjorde av en liten bit fläskytterfilé så fick vi över. Och då det var så gott så åt vi upp resterna dagen efter. Potatis fanns det över, men är ju inte så goda att värma. Så jag delade på dom och stekte dom istället. Det var gott det med. Eller så tar du det du vill ha till – ris, sallad eller varför inte en gratäng?!