Firande, Mina döttrar, Vardagsliv

Fira Collin som fyllt år

Tur det slutade spöregna

Imorse vaknade vi av att vi hörde att det regnade. Vi visste att det skulle komma, men det kom mer och mer och helt plötsligt kom jag på att jag glömt en dyna ute. Så på med en tröja och ut i regnet snabbt som sjutton även om den redan var blöt. Det regnade sen hela förmiddagen och vid tio regnade det så mycket så det bara forsade ner vatten utanför på gatan. Och idag skulle vi fira Collin som fyllt år. Typiskt !

Fira Collin som fyllt år

När klockan började närma sig elva halv tolv lugnade regnet ner sig. Jag hade gjort mig iordning, slagit in Collins paket, lagt ner blommor som Michis skulle få och några betongsaker. Sen var det dags att bege sig.

Fira Collin som fyllt år

Jag försöker fixa håret så gott det går just nu. Jag har haft min hårförlängning i fyra veckor nu och jag har tagit bort några som börjat lossna. Pratade idag med Nathis som ska hjälpa mig att sätta in dom igen med den nya tejpen och vi ska färga den och nu när jag vet hur det känns sätta dom där jag behöver.

Fira Collin som fyllt år

Michis och Daniel hade fixat till mat och dricka när alla kom som vi åt i “växthuset” som dom har fixat till så fint. Vi hjälpte till att sätta upp det när det kom så det var extra kul att se nu.

Christer och Daniel

Daniel och Michis

Leon

Nathis och Michel

Vi köpte inlines till Collin bla

Mia och lilla Louie

Snart allvar och jobba

Vi är hemma och Christer har hjälpt Nathis med hennes bil då hon inte får upp ena rutan i bilen. Och det kan ju vara bra när det regnar. Christer stod ute i spöregn och fixade det sista och efter lite hjälp av Michel så är allt. nu ordnat.

Imorgon är det söndag och vi tänkte åka till Åkeshov slott. Det är skördemarknad och det kan vara kul att titta på. Sen är det ny vecka och jag ska faktiskt jobba hela fem dagar i rad och stå i garderoben på Kistamässan. Det är Kirurgvecka och jag kommer åter få träffa det underbara gånger från FRAM bemanning. Ska bli så kul !