Handling, Shooping, Vardagsliv

Snart så

Påbörjat planeringen

Snart så åker vi äntligen iväg på vår gemensamma resa jag och Christer. Det är faktiskt mänga år sedan som jag och Christer har åkt iväg utomlands tillsammans. Mamma och jag åkte fyra år i rad till Cypern och Christer har åkt iväg på små resor med sina jobb. Men nu ska vi äntligen åka iväg tillsammans.

Snart så

Vi kommer också åka iväg till Cypern men till Limassol och inte till Larnaca dit mamma och jag åkte. Och för första gången ska vi testa på al-inclusive. Kanske känns onödigt då jag inte kan äta så mycket, men då slipper vi tänka på att ha med oss plånbok hela tiden.

Hus- och hundvakt är fixade så nu är det bara att börja planera lite mer än vad vi gjort tidigare. Och idag när Christer kom hem åkte vi till Barkarby för att titta på några saker som Christer bland annat behövde. Och när vi ändå var i farten och i närheten gick jag in på Lager 157. Dom hade en del klubb-priser och jag köpte en regnkappa för 157 kronor och ett par skor för samma summa.

Skorna var stora i storleken så det fick bli ett par i storlek 34.

Snart helg

Imorgon är det fredag och så blir det helg. Vi hade skrivit upp att det var Mälaren-runt, men den är flyttad till senare i september så det blir ingen biltur i helgen som vi trodde. Däremot var det bokat en kräftskiva också som vi då går på. Så det blir till att göra en västerbottenpaj igen och så ska jag försöka hitta på nått annat kul också.

Nästa vecka blir det till att koncentrera sig på vad som ska packas ner och tas med så inget glöms. Jag kommer säkert packa om min väska och ändra mig några gånger som vanligt. Men det hör till.