Vardagsliv

Det blev en kräftskiva

Det blev en trevlig kväll

I går förmiddag stod jag i köket och bakade och lagade mat. Jag satte in ett inlägg igår med bild och länkar till det jag gjort och det som var extra kul – tycker i alla fall jag – var att jag taggade dom personerna som också satte in min bild på deras händelser på Instagram. Varför jag stod och bakade och lagade mat var för att det blev en kräftskiva på kvällen som var inplanerad.

Efter att ha kopplat av en stund så gick både Christer och jag in i duschen och gjorde iordning oss. Vi planerade att åka bil dit då vi hade lite att ta med. Och så visste vi att vi kunde sätta oss i bilen när vi ville och åka hem.

Det blev en kräftskiva

Kvällens outfit fick bli denna dress som är hel. Den har hängt i garderoben ett tag nu och. jag har aldrig använt den så tyckte det var dax.

Det blev en kräftskiva

Kjell och Monia var redan på plats när vi kom och vi tog ett glas bubbel innan vi satte oss vid bordet som Bengt dukat.

Det blev en kräftskiva

Mitt bröd jag tagit med mig och som jag bakade tidigare på dan gick åt som smör. Det var väldigt populärt. Och mycket gott. Jag måste åka iväg imorgon och köpa ett jästpaket och mer mjölk så jag kan göra en plåt till så vi har till frukosten i veckan.

Kjell hade köpt svenska färska kräftor som var jättegoda

Det blev en kräftskiva

Bengt hade köpt en annan sort som var från Louissana. Dom var väldigt hårda i skalet, men köttet var vitt och gott.

Men vi startade med västerbottenpajen som jag hade med mig och tog ett glas vin till till.

Det blev en kräftskiva

Här ser man skillnaden på  kräftorna vi åt. Dom till höger är dom svenska.

Kjell och Monia

Det blev en kräftskiva

Bengt och Christer

Sen blev det tårta som jag hade med mig

Och så här ser den ut när man skär upp den.

Kjell och Monias hund var också med för att slippa var ensam hemma.

Det bidde en taxi

Christer körde ju bil till Bengt och vi bestämde att vi skulle åka bil hem. Men så blev det inte. Efter ett glas bubbel och han bjöds på en nubbe så bestämde vi att ta en taxi hem. Så idag har vi varit och hämtat bilen hemma hos Bengt. Vi tog också en kopp kaffe utomhus och pratade lite. Vi fick också med oss två stycken gurkor från Bengts växthus och en burk med kantareller som Bengt hade plockat i Dalsland.