Semester, Vardagsliv

I dag blir det fullt ös

Planeringen är på topp

Torsdag och på lördag är det dax ! Så härligt ! Och idag blir det fullt ös då man alltid kommer på mer och mer saker som man behöver göra, saker som måste köpas och tas fram. Varför är det alltid så ? Man tänker att man ska börja i tid men det blir inte riktigt så. Och så står man där helt plötsligt och får göra allt på en gång. Och där är jag nog nu.

I dag blir det fullt ös

Det som var typiskt idag var att jag fick så mycket att göra idag. Och då är det folk på Kistamässan som är sjuka. Åh, varför idag ?! Jag vill ju jobba. Men jag var faktiskt tvungen att säga nej. För det allra viktigaste just nu är att jag måste stå utanför Ticket klockan 10 när dom öppnar. Jag upptäckte en sak igår som jag aldrig trodde skulle hända. Vi har lusläst alla papper fram och tillbaka ända sedan april, men igår såg jag att det står fel årtal på mig. Tänk om det skulle skapa patrull på lördag när vi är på Arlanda.

I dag blir det fullt ös

Jag trodde som sagt att det skulle bli en massa gjort igår, men i dag blir det fullt ös istället. I går började jag förmiddagen med att göra mina naglar och dom fick en rosa nyans med glitter på. Jag var sen ute och handlade lite saker som planerat och åkte sen hem och skulle sätta fart.

Det blev en massa telefonsamtal istället

Jag tittade i min almanacka och såg att vi kommer vara på Cypern när jag måste göra vissa saker. Och en utav dom sakerna var min rapportering till Arbetsförmedlingen och jag hade också ett återkopplingssamtal att göra. Så det fick bli prio ett att göra.  Sen ringde min telefon flera gånger med både positiva saker och negativa saker och det höll på tills Christer kom hem.  Så därför blev det inte så mycket gjort under dagen. Visst kunde jag göra dom sen på kvällen, men Christer och jag var tvungna att åka iväg och fixa några andra viktiga saker så när vi kom hem igen vid åtta hade vi fortfarande inte ätit. Så det blev en sen middag.

Nu ska jag snart åka iväg till Vällingby och sen ska jag hem och duscha hundar och packa ner saker till dom då vi ska åka till Västerås med hundarna så dom har sällskap hela dagarna.