Vardagsliv

Familjen är fulltalig

Planerar dagen

I går var det första arbetsdagen för Christer och skulle ta hand om en del här hemma. Hösten är ju i antågande och då vill man ta bort alla sommarprylar i trädgård och annat. Jag hade en del kläder efter semestern också att ta hand om. Mitt huvud snurrade i alla fall med allt som jag ville ta hand om och som jag tycker är kul. Men var börjar man ? Ha ha !

Familjen är fulltalig

Men jag började morgonen med att åka till Vällingby för att möta upp Michis. Hon skulle lämna in sin jobb bil för service och vi skulle ta en fika under tiden. Men dom skulle också byta ruta och då skulle hon inte få bilen förrän imorgon. Men vi tog i alla fall en fika först innan jag skjutsade henne på ett arbetsärende och sen hem.

familjen är fulltalig

När Christer kom hem från jobbet satte vi oss i bilen och åkte till Västerås för att hämta Lillan och Robbi. Dom har varit hos Christers föräldrar under veckan när vi var borta och har fått hjälp av Christers syster Lisa och hennes dotter Amanda. Familjen är fulltalig och vi återgår till alla vanliga rutiner igen.

Tisdag

Ute småregnar det och är nio grader. Så idag blir det jacka när jag åker iväg om en timme till Vällingby igen. Jag ska ta min fjärde vaccin spruta. Innan vi åkte till Cypern tittade jag efter tider när vi kommit hem och då fanns inga. Och igår när vi åkte hem från Västerås tittade jag för skojs skull och kunde då boka en tid till idag utan problem.

Jag ska gå in på apoteket som ligger bredvid vaccinationen också då jag hittat en artikel om ricinolja och hår. Nu ska det boostas av håret och bara låta det vara. Jag får gå omkring med tofs ett tag då det är sprött, fult och tunt. Och så får det vila. Ingen färg och annat som förstör det ännu mera.