Vardagsliv

En liten favorit just nu

En fördrink kanske ?!

Kommer ni ihåg att jag skrev om ett glas bubbel som vi brukade ta när Christer och jag var på Cypern ?! Det är kanske många som har druckit Hugo förut, men vi hade inte gjort det. Och när vi läste på själva drink menyn på hotellet stod det : Hugo – sparkling wine, flädersirap och soda. Men efter att ha druckit det och beställt det igen stod jag och tittade när dom gjorde den. Och då var det “bara” bubbel och en fläderlikör som dom hällde på. Ha ha ! Så det har blivit en liten favorit just nu.

En liten favorit just nu

När jag kom hem och ställde in det vi hade köpt hittade jag en flaska fläderlikör. Den köpte mamma och jag på en utav våra båtturer med Viking vi gjorde. Och om jag tänker efter så var det just Hugo vi fick smaka på när dom presenterade likören. Lite kul.

En liten favorit just nu

Likören som jag har hemma och som jag köpte på båten finns här på Systembolagen också. Så har ni inte druckit Hugo och vill ha nått annat än bara bubbel på kanske fredag tycker jag ni ska prova detta.

Mitt i veckan

Onsdag redan och vi har väl börjat komma in i rutiner igen. Tvätten är klar, väskor och annat är undanplockat och nu kan jag ta tag i blommor och annat ute inför hösten och göra det lite mysigare där ! Det som också är kvar är att åka iväg och handla lite hem också. Vi såg ju till att maten var slut i kylskåpet och nu måste det fyllas på lite. Så nu är listan skriven och det är bara att åka iväg och handla. Det blir nog en sväng imorgon ganska tidigt innan andra är ute och handlar. För även om många jobbar på sina kontor nu och inte hemma så tycker jag att det är mycket folk i affärerna på dagarna. Men det kanske har ändrats. Vi får se imorgon.